Busje huren Amsterdam

Voor alle bussen geldt:
 • Gratis parkeren
 • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
 • Kilometervrij de goedkoopste
 • 7 dagen per week geopend
 • Laagste prijsgarantie
 • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 55
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 92
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Amsterdam

Voor een busje huren Amsterdam en omstreken doorzocht? Bij BusterRent kan je altijd goedkoop online een busje huren. Bij ons is er altijd een betrouwbaar busje beschikbaar. Daarnaast zijn we zeven dagen per week geopend en altijd bereikbaar in Amsterdam. Wat je ook moet vervoeren een busje huren Amsterdam bij Busterrent kan altijd én is kilometervrij!

Een busje huren Amsterdam bevordert de flexibiliteit naar bijvoorbeeld een klant toe. Bij Busterrent heeft u ook veel verschillende formaten te kiezen. Dit zorgt ervoor dat u een busje krijgt dat compleet aan uw behoefte aansluit.

Je hebt vaak veel redenen om een bus te huren in Amsterdam. Dit kan komen omdat je met een grote groep mensen weggaat. Een bus huren Amsterdam kan ook voorkomen omdat je gaat verhuizen. Met de bussen van Busterrent ben je verzekerd van kwaliteit. Een bus huren bij Busterrent is daarom een goed idee. Hoewel het geen busje is voor meer dan 9 personen kun je ook bij Busterrent ook terecht voor een personenbus in Amsterdam. Erg handig als je bijvoorbeeld op vakantie of wintersport gaat. Ga je een weekend je weg naar de Ardennen? Huur dan een busje bij ons.

 

Busje huren bij BusterRent:

 • Je huurt bij ons Kilometervrij - altijd
 • Busje huren Amsterdam: vanaf € 50,- per dag
 • Wij bieden een laagste prijsgarantie
 • 7 Dagen per week bereikbaar
 • Rijden door heel Europa

verhuisbus huren

Onze busjes:

Busje huren Amsterdam? Bij ons heb je de keuze uit de volgende busjes:

 • Mercedes Vito
 • Mercedes Sprinter
 • Mercedes Sprinter met Laadklep
 • Ford Transit (voor personenvervoer)

Bestelbus huren Amsterdam

Bestellingen moeten gebracht worden want ook jouw klant wacht op zijn bestelling. Soms gebeurt het dat je bestelbus stuk gaat of dat het simpelweg drukker is dan verwacht en je daarom extra busjes nodig hebt. Het is dan handig als je een bestelbus huren kunt. In Amsterdam kan je dan heel eenvoudig terecht bij BusterRent. Wij bieden een breed scala bestelbusjes aan die je altijd kilometervrij kunt huren. Ook voor een langere periode.

Busje huren Amsterdam

Hoewel het geen bus is voor meer dan 9 personen kun je ook bij Busterrent ook terecht voor een personenbus. Erg handig als je bijvoorbeeld op vakantie of wintersport gaat. Ga je een weekend je weg naar de Ardennen? Huur dan een busje bij ons.

Busje huren Amsterdam

Ga je verhuizen, ook dan kan je heel goed bij Busterrent terecht. Met onze busjes is geen verhuizing te moeilijk. Gaat het om een paar kleine spullen? Dan heb je genoeg aan een Mercedes Vito. Worden het een paar kleine meubels dan heb je genoeg aan een kleine Mercedes Sprinter. Heb je besloten Amsterdam te verlaten en in Almere te gaan wonen? Dan biedt een Mercedes Sprinter met laadklep uitkomst. Vragen over de capaciteit en de beschikbaarheid van onze busjes? Dan kunt u deze altijd stellen via e-mail of telefoon. Wil je een verhuisbus reserveren, dan kan dit direct online.

Busje Huren Amsterdam Kilometervrij

Bij BusterRent weet je van te voren precies waar je aan toe bent. Een busje kilometervrij huren is bij ons normaal. Op die manier sta je nooit achteraf voor verrassingen omdat je een paar kilometer te veel hebt gereden. Daarnaast bieden wij een laagste prijsgarantie, zijn we 7 dagen per week geopend en mag je, als je bij ons een busje huurt, door heel Europa rijden zonder toeslag. Verder kan je bij ons een busje huren met Rijbewijs B. Je hoeft dus geen speciaal rijbewijs te halen en je hebt geen aparte chauffeur nodig.

Reserveren kan bij ons telefonisch of via de e-mail. Nog makkelijker is wanneer je via de website direct een busje huurt. Je bent dan zeker van dat je busje voor je klaar staat op het tijdstip dat je hem hebt gereserveerd. Is hij niet voorradig? Dan zorgen er voor een vervangend model dat minstens evenveel kan vervoeren.

Bij Busterrent heb je de mogelijkheid om je eigen risico te verlagen van €1500 naar €600 voor slechts €12,50 per dag. Daarnaast kan je een extra bestuurder bijboeken en een trekhaak of extra spanbanden erbij huren. Allemaal zaken die bij een busje huren Amsterdam horen. Heb je ideeën of mis je iets in één van onze auto’s? Laat het ons dan weten!